fbpx
Top
 

Politica de Confidentialitate

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. TIME TO GO TRAVEL S.R.L., ca detinator exclusiv al time2go.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: efectuarea rezervarilor pentru serviciile de transport si/sau pachetele de servicii turistice pe care le oferim urmare a solicitarii dumneavoastra; pentru intocmirea facturilor fiscale aferente serviciilor mentionate precum si pentru expedierea acestora prin curierat sau posta, la domiciliul sau adresa indicate de dumneavoastra. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare efectuarii rezervarilor solicitate de Dvs. si intocmirii documentelor de calatorie si facturilor fiscale aferente. Refuzul Dvs. de a furniza datele determina imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de Dvs.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt transmise catre alte companii doar pentru a rezerva si finaliza serviciile achizitionate de la S.C. TIME TO GO TRAVEL S.R.L. ca detinator exclusiv al time2go.ro si pentru a va tine la curent cu toate detaliile serviciilor cerute.

Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. În cazul în care nu doriti aceasta, va rugam sa ne informati la adresa office@time2go.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata Departamentului Marketing, Strada Miron Costin, nr. 6, parter, Constanta tel. +40 341 412867, e-mail office@time2go.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra pot fi transferate în strainatate numai catre terte parti implicate in procesul de efectuare a rezervarilor si prestare a serviciilor solicitate de Dvs.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Nota
(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.