fbpx

+40770711591 office@time2go.ro

Top
 

Bilete de avion

Rezerva online bilete de avion oriunde in lume !

Oferte bilete avion

Cum gasesti bilete ieftine de avion?

Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a cauta cea mai buna oferta pentru calatoria dorita. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul si colegii nostri iti prezinta ofertele bazate pe nevoile tale. Te asteptam si iti stam la dispozitie pentru orice detaliu.

Documente necesare pentru aeroport

Cartea de identitate

Calatoria in statele membre ale Uniunii Europene sau din spatiul Schengen se poate face doar folosing cartea de identitate valabila care sa contina si cetatenia posesorului (sa fie emise dupa anul 2009)

Pasaport

In cazul calatoriilor din afara zonei Euro, pasaportul trebuie sa fie valid cel putin inca 3 luni de la data sosirii in tara straina;in cazul calatoriilor in afara spatiului UE, fiecare pasager este responsabil sa verifice daca intruneste conditiile pentru a calatori in aceste state;
Daca la granita sau la controlul de securitate se constata ca pasaportul este expirat sau in stare proasta, pasagerului i se poate refuza imbarcarea fara a putea cere despagubiri;
Documentul de identitate valid (pasaport sau carte de identitate) este absolut obligatoriu pentru calatoriile in afara Romaniei.

Viza

Inainte de a pleca intr-o calatorie, verificati cerintele legate de viza ale tarii respective si conditiile referitoare la viza ale tarilor pe care le tranzitati sau in care aveti escale.

Biletul de avion

Recomandam sa ai in bagaj si biletul imprimat desi pentru check-in vei folosi biletul electronic de pe telefon sau tableta.

Lipsa unui document specificat in regulamentul companiei aeriene atrage dupa sine posibilitatea refuzului imbarcarii fara dreptul de a cere despagubiri. Pasagerul este singurul responsabil pentru informare asupra documentelor si conditiilor pentru a calatori.
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice detaliu sau orice alte informatii.

Recomandarile noastre  pentru calatorii

Dimensiunea si greutatea bagajelor

Inainte de a pregati bagajul va rugam sa va asigurati ca acesta indeplineste cerintele pentru marime si greutate. Suprataxa pentru un bagaj ce nu corespune cerintelor poate fi costisitoare

Bagaj de cala

Bagajul ce nu poate fi transportat in compartimentul special destinat trebuie predat la aeroport si acesta e transportat in cala avionului. Nu recomandam sa transportati obiecte de valoare sau fragile in bagajul de cala.

Obiecte permise si interzise

Din motive de securitate a zborului, anumite obiecte nu pot fi aduse la bord si unele obiecte nici macar in cala avionului. Pentru orice detaliu referitor la aceste obiecte recomandarea noastra este sa contactati Politia de Frontiera sau Vama.

Zboruri charter

Pentru cele mai mici preturi echipa noastra poate cauta biletele de avion charter. Acestea sunt disponibile atunci cand nu au fost vandute toate biletele pentru zborurile din diferite pachete de calatorii. Reducerea este destul de consistenta.

Partenerii nostri